Borvizsgálat és borászati szolgáltatások:

Must- erjedőbor és borminták vizsgálatai:

  • csomagajánlatok: alapösszetétel és bővített panel
  • paraméterek, borhibák, borbetegségek vizsgálata (kénessav, alkohol, illósav, almasav, szorbinsav, Brett-jelleg stb.)
  • mikrobiológiai vizsgálatok

Borászati szolgáltatások:

  • palackállósági vizsgálatok
  • derítési próbák
  • bentonitigény meghatározás
  • szűrés
  • pince-higiéniai vizsgálatok (helyszíni mintavételezéssel)
  • borászati szaktanácsadás

Élelmiszerek vizsgálata:

Egyedi megkeresésre élelmiszerek és élelmiszer alapanyagok komponenseinek analitikai és mikrobiológiai vizsgálatai.

Elérhetőség:

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos kérdések, és egyedi megkereséseik esetén kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink egyikén.

email cím: borlabor@uni-eszterhazy.hu

telefonszám: +36 (36) 520 400/4285

személyesen: 3300 Eger, Leányka út 8. G épület